Overdraft (FlexFund) Overdraft (FlexFund)

ProCredit is offering a simple solution for your short-term financial needs.

Više informacija
Investment loans Investment loans

A personal loan is for those who can provide proof of a regular monthly income. The loan can be used for a variety of purposes such as purchasing a car, renovation etc.

Više informacija
Housing loans Housing loans

Our flexible and long-term relationship with our clients, combined with attractive lending terms, help you make home improvements or buy a new home quickly and conveniently.

Više informacija
Eco Mobility Loans Eco Mobility Loans

Loans for purchasing eco efficient cars.

Više informacija

Međunarodna finansijska korporacija i ProCredit produbljuju saradnju kako bi MSP-ima u devet ekonomija u razvoju obezbijedili podršku za vrijeme korona krize

• IFC, preko ProCredit grupacije, MSP-ima stavlja na raspolaganje 100 miliona USD • Ciljne zemlje su Albanija, Bosna i Hercegovina, Ekvador, Kosovo, Moldavija, Sjeverna Makedonija, Rumunija, Srbija i Ukrajina • Ova finansijska sredstva namijenjena su MSP-ima kako bi im se osigurao kratkoročni pristup dodatnim obrtnim sredstvima


Obavijest za klijente

Mjere olakšica u otplati kredita za građane i kompanije pogođene pojavom virusnog oboljena "COVID 19"


ProCredit Banka: Deset miliona eura za mala i srednja preduzeća i samostalne privrednike

ProCredit Banka je s Razvojnom Bankom Vijeća Europe (CEB) potpisala ugovor o kreditnoj liniji u iznosu od deset miliona eura namijenjenih finansiranju i investicijama za mala i srednja preduzeća i samostalne privrednike u Bosni i Hercegovini.